سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بلاگ سامان ۷۲۴

 بهترین محله ها برای خانه دانشجویی کجاست؟

قطعا بهترین خاطرات برای اغلب ما مربوط به خاطرات خوب و دلنشین خانه دانشجویی است. زندگی در خوابگاه برای بسیاری از دانشجویان بدلیل محیط شلوغ آن، سخت و طاقت فرساست و نمی توانند در آن احساس راحتی داشته باشند. علاوه بر آن درس خواندن در محیط خوابگاه کار هر کسی نیست. دوران دانشجویی دوران حساسی است که فرد نیاز به آرامش و امنیت دارد تا بتواند برای آینده خود برنامه ریزی کند. در حالی که خوابگاه ها نمی توانند این شرایط را برای او فراهم کنند و محیط مناسبی نیستند.

 

خانه دانشجویی مکانی امن و آرام

خانواده ها نیز به محیط خوابگاه دانشجویی واقف هستند و تمایل ندارند فرزندشان در چنین فضایی سکونت داشته باشد. بنابراین ترجیح می دهند برای فرزند خود خانه ای رهن یا اجاره کنند و با خیال آسوده فرزندشان را برای تحصیل به راه دور بفرستند. حال آنکه خانه دانشجویی باید به گونه ای باشد که دانشجو در آن احساس امنیت و آسایش داشته باشد و بیشتر اوقات خود را صرف مطالعه درس هایش کند.

البته ناگفته نماند که خانه گرفتن دور از خانواده، چالش هایی هم به همراه دارد که نباید از آنها غفلت کرد.

بخشی از شرایطی که دانشجو در آن قرار می گیرد بستگی به محله ای دارد که خانه در آنجا واقع شده است.

به همین دلیل دقت در انتخاب خانه دانشجویی مناسب اهمیت زیادی دارد. یک خانه مناسب می تواند شرایط آرامی برای دانشجو ایجاد کند تا بتواند با دوری از خانه و خانواده راحت تر کنار بیاید و برای درس خواندن آرامش داشته باشد. از مزیت های خانه دانشجویی این است که فرد مسئولیت پذیری بیشتری پیدا می کند و به دلیل دوری از خانواده رفع و رجوع دغدغه هایش را به عهده می گیرد. برای آنکه کیفیت زندگی در چنین شرایطی بالاتر برود لازم است که به نکاتی توجه شود.

*چه محله هایی برای خانه دانشجویی بهتر است؟

* خانه دانشجویی چه شرایطی باید داشته باشد؟

2خانه دانشجویی نور کافی داشته باشد

 

 

چه محله هایی برای خانه دانشجویی بهتر است؟

شرایطی که خانه دانشجویی در آن قرار گرفته است و اینکه محله ی مناسبی باشد، زندگی دانشجو را تحت تاثیر قرار می دهد. برای اینکه بتوان محله مناسبی پیدا کرد راهکارهایی وجود دارد که کمک کننده است.

  • محله ای که برای خانه دانشجویی انتخاب می کنیم باید به وسایل حمل و نقل عمومی مانند ایستگاه اتوبوس، مترو و تاکسی نزدیک باشد تا برای رفت و آمد مشکلی وجود نداشته باشد.
  • سعی کنید خانه ای را انتخاب کنید که به دانشگاه نزدیک باشد و یا در مناطق حوالی آن باشد تا در هزینه های رفت و آمد صرفه جویی شود.
  • محله ای را انتخاب کنید که دسترسی محلی آن به فروشگاه و مراکز تجاری و سوپرمارکت آسان باشد تا برای نیازهای اولیه و روزانه خود مانند موادغذایی و وسایل مورد نیاز مجبور نباشید مسافت های طولانی طی کنید.
  • از امنیت محله اطمینان حاصل کنید. معمولا محله هایی وجود دارند که از لحاظ امنیت خوش نام هستند. اغلب محله هایی که خانواده های بیشتری در آن زندگی می کنند امنیت بهتری دارند و مناسبتر هستند.
  • سعی کنید محله هایی را برای خانه دانشجویی در نظر بگیرید که در آنها تعداد زیادی خانه های کوچک وجود دارد، هزینه رهن و اجاره چنین خانه هایی پایین تر است. در خیلی محله ها تعداد خانه هایی با متراژ پایین کم است و پیدا کردن خانه کار آسانی نیست.
  • محله هایی را برای خانه دانشجویی انتخاب کنید که دیگران به حریم شخصی شما وارد نشوند. برخی محله هایی که بافت قدیمی دارند خانه هایشان به گونه ای است که به هم مرتبط است و حریم خصوصی را به خطر می اندازد.
  • خیلی از مناطق مسکونی وجود دارد که همیشه ساخت و ساز در آن انجام می شود. وجود گرد و غبار و سر و صدای زیاد مشکلات زیادی به وجود می آورد و آسایش را از شما می گیرد.

 


خانه دانشجویی چه شرایطی باید داشته باشد؟

اگر خانه دانشجویی که انتخاب می کنید متراژ کمتری داشته باشد هزینه کمتری برای اجاره پرداخت می کنید.

در شهرهای مختلف ایران هزینه های اجاره خانه خیلی متفاوت است اما به هرحال سعی کنید پیش از آنکه خانه دانشجویی را انتخاب کنید در مورد هزینه های اجاره خانه در آن محله اطلاعات کافی بدست بیاورید تا بتوانید خانه ای با توجه به میزان بودجه خود پیدا کنید.

بطور کلی آپارتمانها گزینه های خیلی مناسبی برای خانه دانشجویی هستند زیرا متراژ کمتری دارند و تعدادی خانواده در آن زندگی می کنند. در این خانه ها، با همسایه ها فاصله کمتری دارید و در مواقع لزوم می توانید از آنها کمک بگیرید.

 

مزایای خانه دانشجویی

شما در این خانه آزادی عمل و اختیارات زیادی دارید. می توانید دکوراسیون خانه را با کمک همخانه هایتان بچینید. در خانه دانشجویی تعدادتان کم است و راحت تر به تفاهم می رسید.

می توانید هر ساعتی که بخواهید از خانه خارج شوید و هر ساعتی تمایل دارید به خانه بازگردید.

مهم تر از همه اینکه در خانه دانشجویی شب های امتحان آرامش کامل دارید .

3خانه دانشجویی با امکانات مناسب

پیش از آنکه خانه را اجاره کنید در مورد صاحبخانه تان تحقیق کنید؛ شما قرار است مدت طولانی با صاحبخانه در ارتباط باشید. بعضی مواقع ممکن است موجرها از موقعیت خود سوء استفاده کنند و مشکلاتی برای شما به وجود بیاورند بنابراین پیش از هر اقدامی از صلاحیت اخلاقی صاحبخانه مطمئن شوید.

اگر بودجه تان برای گرفتن خانه دانشجویی مناسب است، بهتر است آپارتمانی که انتخاب می کنید نوساز باشد تا در طول مدت اقامت تان بتوانید از امکانات بهتری استفاده کنید. خانه های قدیمی ممکن است تجهیزات از کار افتاده و خرابی داشته باشند که برای شما دردسر ساز شود و زمانی را که باید برای درس خواندن صرف کنید به نوعی دیگر تلف شود.

اگر توان مالی تان خوب باشد بهتر است خانه ای را انتخاب کنید که وسایل اولیه زندگی را دارد. بعد از دوران دانشجویی، وسایلی که برای خانه گرفته اید دیگر به دردتان نمی خورد. برای انتخاب خانه دانشجویی توجه کنید که اتاق های آن کمد دیواری داشته باشد، شاید در ابتدا برایتان بی اهمیت جلوه کند اما در زندگی دانشجویی داشتن هر فضایی که کاربردی باشد و بتوانید وسایل و کتاب هایتان را در آن بگذارید، غنیمت است.

این کمدها به شما کمک می کنند که به وسایل شخصی تان در خانه نظم بدهید و علاوه بر آن نیازی نباشد که کمد بخرید و خرج اضافی بتراشید. بعضی خانه ها آشپزخانه شان مجهز به گاز رومیزی است این یعنی نیازی نیست برای اجاق گاز هزینه کنید. بنابراین سعی کنید خانه هایی را که تجهیزات بیشتری دارند در اولویت انتخاب قرار دهید.

 

مطالب بیشتر: